Dial Down The Hettie. - Where Hettie Is A Pleasure.

Roliga arbetskamrater

Det är ju toppen om man trivs på sitt jobb och att man mår bra när man är där. Att ha roliga och trevliga arbetskamrater är ju något som vi alla önskar ha. Ja man vill ju vara en trevlig prick också, så att andra trivs i ens sällskap. Då blir det ju också roligare om det är så att man är glad och trevlig själv.

Viktigt med umgänge

Ja vi människor mår ju bra av att ha bra umgänge, det får oss att må bra och att ha kul ihop. Så det är inte så konstigt att det är något som vi önskar ha på jobbet då vi tillbringar väldigt mycket tid på jobbet.
Ja man vill ju verkligen att man ska ha kul på jobbet och att man ska trivas med sina arbetskamrater. Och det som är så bra är ju att man kan bidra med mycket själv. Ja det är bra om man kan göra så att snara också mår bra för då mår vi själva bra.

Ja något som kan hjälpa till att man tycker om sina arbetskamrater är ju att man lär känna varandra lite bättre. Så att åka på kick off eller liknande är ju något som kan bidra till att det blir trevligare på jobbet och att man tycker att det kul att vara där.
Så det är ju ett tips om det skulle vara så att på ditt arbete inte är så trevligt till exempel. Jag har varit hos smarter marketing och jag tycker att dom verkar ha en trevlig stämaning på jobbet och det är ju underbart att se.
Det är något som alla borde sträva efter att uppnå på jobbet, att man har kul tillsammans så att man också kan prestera bättre och göra bra ifrån sig. Det är ett bra sätt att få bättre resultat.